4 Mart 2020 Çarşamba

Sabah egzersizinden sonra tatlı ve tuzlu yulaf ezmesi tarifleri

Şimdiye kadar, klasik yulaf ezmesi tariflerindeki bazı yeni değişiklikler sayesinde. Kahvaltıda pastırma ve yumurta yulaf ezmesi ne olacak? Ya da akşam yemeğinde lezzetli bir yulaf ezmesi mi? Veya tatlı için havuçlu kek yulaf ezmesi? Bir fıstık ezmesi ve çikolatalı yulaf ezmesi, belki de?

Yulaf ezmesi besleyici, doyurucu ve doymuş yağ, kolesterol ve sodyum bakımından düşüktür. Aynı zamanda iyi bir diyet lifi kaynağıdır. Tüm bu nedenler kahvaltı için mükemmeldir, ancak heyecan verici sabah yemeklerini düşünürken, yulaf ezmesi şansı listenin başında değildir.

Yulaf ezmesi günün her saati hızlı bir yemek olabilir. Her türlü yeni lezzet kombinasyonunu deneyebilir ve mutfakta eğlenebilirsiniz. Cevizli akçaağaç yulaf ezmesi almayı deneyin: Yulaf pişirin ve bitmeden hemen önce yaklaşık 2 yemek kaşığı akçaağaç şurubu karıştırın. Yağsız süt ve doğranmış ceviz ile üstünü ve tadını çıkarın!

Aşağıdaki tarifleri denemeden önce dikkate almanız gereken bazı notlar. Oranı göz önünde bulundurduğunuzdan emin olun. Yulaf ezmesi Topingler gömmek için değil, geliştirmek içindir. Kalori alımını üç katına çıkarıyor ve şeker seviyenizi çatıdan gönderiyorsanız, sağlık yararlarını kaybedersiniz.

Ayrıca, en iyi su-yulaf ezmesi oranı 2'ye 1'dir. Yani sadece kendiniz için bir tarif yapıyorsanız, porsiyon boyutu genellikle 1 bardak kaynar suda 1/2 bardak kurutulmuş yulaftır.

Bu sağlıklı yulaf ezmesi tarifleriyle kendinizi akıllara durgunluk veren yulaf ezmesi harikalarına hazırlayın:

1. Havuçlu Kek Yulaf Ezmesi Tarif

Allrecipes.com üzerinden

Kahvaltıda keki sevmez ki? Bunu, arkadaşlarınızı etkileyecek yaratıcı bir brunch için çırpın. Ek bir lezzet seviyesi için, tam havuçlu kek etkisi için yoğurt içine bir çorba kaşığı krem ​​peynir ekleyin.

2. Doğal Çikolata Fıstık Ezmesi Yulaf Ezmesi Tarif

Food.com aracılığıyla

Şekersiz kakao tozunuz yoksa, yulaf ezmesi sıcakken çikolata parçacıkları serpin veya üzerine biraz koyu çikolata rendeleyin.

Bu tarif, şekersiz kakaoyu dengelemeye yardımcı olmak için stevia'yı gerektirir, ancak en sevdiğiniz tatlandırıcıyı kullanın.

Ben genellikle bal isterim. Meyvesiz yulaf ezmesi yapamıyorsanız, çikolataya iltifat edecek dilimlenmiş muz veya çilek ile doldurun.

3. Muz Ceviz Yulaf Ezmesi Tarif

Eating Well aracılığıyla

Bu tarif size muz ekmeğinin tüm nefis iyiliğini veriyor, ancak suçluluk duymadan.

4. Kabak Pastası Yulaf Ezmesi Tarif

Shape ile

Maceraperest hissediyorsanız, yulaf vanilyalı badem sütünde pişirin ve beklenmedik bir tat ekleyin.

Pastırma, kaşar peyniri ve domates ile

5. Yaz Yulaf Ezmesi Tarif

Apron Dizeleri Blogu üzerinden

Lezzetli bir yulaf ezmesi almayı seviyoruz. İçten ve sıcak bir şeye ihtiyaç duyduğunuz, ancak yazlık lezzetleri özlediğiniz serin bahar geceleri için harika bir yulaf ezmesi tarifi.

6. Tuzlu Ispanak Yulaf Tarifi

Bir Kız ve İşlemcisi aracılığıyla

İtalyan yemeği zayıflığınızsa ve repertuarınızı yenilemek istiyorsanız, bu tarifi deneyin. Protein kırıntıları vejetaryen ikamelerdir ve çeşitli tatlarda bulunabilirler.

Et sever? Önce hindi sosunu kızartmayı ve ardından yulaf yapmak için aynı tencereyi kullanmayı deneyin.

Öne Çıkan Yayın

Bitkilerimin daha hızlı ve büyümesini nasıl sağlayabilirim?

Çoğu insan, en yüksek potansiyele sahip bitkiler yetiştirirken tatmin bulur. Büyük, hızlı büyüyen bir bahçeye sahip olmak tesadüfen olmaz; d...