13 Aralık 2019 Cuma

En iyi testlerle kanıtlanmış hızlı kilo verdiren 10 zayıflama bitkisi

İştah bastırıcı, yağ azaltıcı, boşaltma ve detoksifiye edici etkileriyle, bu “zayıflama” bitkileri, figürlerini izleyenler için çok önemli bir haber!

Guarana

Güney Amerika kökenli, guarana zayıflama söz konusu olduğunda şifalı bitki dünyasının sevgilisidir - ve iyi bir sebeple! Guarana, metabolizmayı aktive eden yüksek kafein içeriği (kahve çekirdeğinde maksimum% 2 ile karşılaştırıldığında% 4.5'e kadar kafein oranı ile) nedeniyle zayıflamada (kilo vermedeki etkinliği) birkaç çalışmada gösterilmiş olduğu bilinen bir yardımcıdır. yağ yakıcı. Kendine iyi bak, aşırıya kaçmamak için.

Yerba Mate

Bu kafein içeren uyarıcı, özellikle enerji verici etkileri nedeniyle, bir çay gibi yaygın şekilde içildiği Latin Amerika'dan geliyor. Yerba arkadaşı, sırasıyla glikojen ve lipitleri parçalayan glikojenolitik ve lipolitik özellikleri nedeniyle kilo verme rejiminin bir parçası olarak mükemmel destek sağlar.

Erkeç Sakalı

Avrupa otlaklarına özgü olan bu küçük çiçek uzun zamandan beri şifalı bir bitki olarak kullanılmıştır, ancak zayıflama rejiminin bir parçası olarak da oldukça faydalıdır. Tahliye ve arındırıcı etkilerle toksinlerin atılmasına ve dokulardaki selülit ve inatçı yağların uzaklaştırılmasına yardımcı olur.

Konjac

Bu iştah bastırıcıların kralı! Asya'da yüzyıllarca yetişen ve tüketilen bir bitki olan Amorphophallus konjac'ın köklerinden elde edilen konjac, su içinde kendi hacminin 100 katına kadar emebilen bir toz olarak gelir (diğerleri arasında). Sadece 1g, tercihen yemekten 30 dakika önce alınmış, iştah açıcı etkisinin şaşırtıcı etkisinin faydalarını vermek için yeterlidir.

Yeşil çay

Yeşil çay, kafein gibi olan ve lipolizi desteklediği bilinen, aksi halde yağ yakıcı olarak bilinen aktif bir madde olan tini içerir. Yeşil çay ayrıca yağ emilimini sınırlayan polifenoller (özellikle katekin) içerir.

Agar ağar

Her ne kadar genel anlamıyla bir bitki olmasa da (alglerden çıkarılır), agar agar, yine de, her ikisi de midede genişleyen çözünür lif içerisindeki yüksek içeriği nedeniyle, formda kalmak isteyenler için gerçek bir yardımcıdır. tokluk hissini teşvik etmek, ve yağ ve şeker “yakalamak”.

Kül

Bu güçlü drenaj tesisi, böbrek fonksiyonlarını uyarma konusunda hiçbiri ikinci. Bu nedenle, su tutma ile mücadele ve sindirim fonksiyonunu destekleyerek kilo kaybını destekler.

Alıç

Kalp sorunları için uzun süredir fitoterapötik kullanım öyküsü olmasına rağmen, alıç ‘zayıflama“ bitkisi olarak bilinir. Ancak yaprakları, lipitlerin parçalanmasını aktive edebilir ve böylece yağ depolanmasının azaltılmasına yardımcı olur.

Dulavratotu

Bu küçük, mor çiçekli çit bitkisi, sorunlu cildi tedavi etme rolüyle bilinirken, bitkinin kökünün ek faydaları vardır. Arındırma ve boşaltma özelliklerinin yanı sıra, kan şekeri seviyelerinin kontrolüne de yardımcı olabilir.

Karahindiba

Karahindiba mükemmel bir idrar söktürücüdür, su tutma ve şişkinliğe eğilimi olanlar için mükemmeldir. Atık ürünlerin ortadan kaldırılmasını iyileştiren ve aynı zamanda sindirime yardımcı olduğu da bilinen iyi bir detoksizatördür. Düz bir karın elde etmeye yardımcı olan gerçek bir bonus.

Öne Çıkan Yayın

Bitkilerimin daha hızlı ve büyümesini nasıl sağlayabilirim?

Çoğu insan, en yüksek potansiyele sahip bitkiler yetiştirirken tatmin bulur. Büyük, hızlı büyüyen bir bahçeye sahip olmak tesadüfen olmaz; d...