6 Temmuz 2013 Cumartesi

Daily Form 9'lu Zayıflama Çayı

İçerisinde mate çayı, bilye kekik, çoban çökerten, barut ağacı, yeşil çay, sinirli ot, biberiye, funda yaptrağı, cinenma bulunan bu formül kısa zamanda zayıflamanıza katkıda bulunacak. Hiçbirşey yapmasanız dahi metebolizmanın gün içerisinde daha hızlı çalışmasını sağlayacak olan DailyForm, sindirim sisteminide düzenlediği için canınızı sıkan kilolarınızdan hızla kurtulmanız daha kolay olacak. Ayhan Ercan'ın 9 hayat çayı olarak nitelendirdiği ve zayıflamaya katkıda bulunan bu çayın fomülü DailyForm'un içinde. Hem kısa zamanda kilo vermenizi hemde kendinizi dinç hissetmenizi sağlayan bu formül, yağlarınızın depolanmasınıda engelleyerek formda kalmanızı sağlıyor. Dünyadaki en güçlü yağ yakıcı bu bitkiler aynı zamanda antioksidan oldukları için vücudunuzdaki bu yağların dışarı atılmasını sağlıyor. Diğer zayıflama yöntemlerinden çok farklı, doğal bir karışım olan ve yan etkisi bulunmayan Dailyform . Saba Tümer, Gülben Ergen gibi Türkiye'nin önde gelen sanatçılarının programlarına konuk olarak Türkiye'de zayıflamak isteyen herkese bu çayın formülünü anlatan TABDER başkanı Ayhan Ercan çayın içerisindeki bitkilerin çok güçlü olduğunu ve zayıflamanız için en iyi yöntemlerden biri olduğunu dile getiriyor.

Kullanımı:
ailtform kullanımdaki en önemli nokta ise bitkisel karışımın kesinlikle kaynatılmaması gerektiğidir. İçerisindeki bitkinin etkisini göstermesi adına bir su bardağı kaynar suya 1 tatlı kaşığı bitkisel formülden atılmalı ve demlendikten sonra içilmelidir. İçerisinde dünyanın en özel ve etkili bitkilerini barındıran Dailyform, iştahı kapatır. Doğal bir enerji kaynağı olduğu gibi hazmı kolaylaştırır. Sindirim sistemini düzenleyen Dailyform, aynı zamana yüksek tansiyona iyi gelmektedir. Kısa zamanda kilo vermenizi sağlayan Dailyform, doğal ve bitkiseldir.

Öne Çıkan Yayın

Bitkilerimin daha hızlı ve büyümesini nasıl sağlayabilirim?

Çoğu insan, en yüksek potansiyele sahip bitkiler yetiştirirken tatmin bulur. Büyük, hızlı büyüyen bir bahçeye sahip olmak tesadüfen olmaz; d...